skip to Main Content

Vi i Eventi vet at et arrangement krever grundig planlegging og forarbeid. Alt fra utforming av konsept, markedsføring, bemanning og gjennomføring er viktige elementer for å ha et vellykket arrangement.

Kanskje har bedriften jubileum eller dere ønsker å presentere bedriften for samarbeidspartnere og kunder. Du skal arrangere hageparty, idrettsarrangement, festival, julebord, konfirmasjon eller bryllup. Vi kan hjelpe deg med å sette opp en løsning som gir deg best mulig resultat. I tillegg til å utvikle og gjennomføre egne arrangementer og events i Eventi Produksjoner AS, leverer Eventi AS alt av personell til små og store arrangementer.  Vi kan tilby barpersonale, servitører, ordensvakter og ryddepersonale til rimelige priser.

Har dere behov for noen til å ta seg av personell eller sikkerhet. Vi kan stille med team eller enkeltpersoner som kan settes til å sørge for at alle aspekter vedrørende gjennomføringen av ditt arrangement går så knirkefritt som mulig. Har dere et arrangement og har behov for erfaring, kompetanse og personell til gjennomføringen er det bare å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

LYD & LYS

Når du har bestemt deg for at du ønsker å gjennomføre et arrangement, er det viktig å fokusere på lyd, lys og underholdning. Dette er faktorer som er avgjørende for opplevelsen under selve arrangementet, og er et viktig element når det gjelder hva folk snakker om i etterkant. Vi leverer pakker som står i tråd med vårt mål om å levere kvalitet, sikkerhet og nyskaping.

BEDRIFTSARRANGEMENT

Vi setter opp alle typer bedriftsarrangement, trenger dere hjelp med julebordet kan vi sette opp et eget opplegg eller et av våre faste opplegg, i år blir det faste arrangement på Park Inn Hotell i Stavanger med bespisning og show/underholdning i Globen Nattklubb. Ta kontakt for mer informasjon.

RUSSEN

I dag leverer vi fulle produksjoner og arrangementer for russ flere ganger i året og til markedets desidert beste priser. Vi tilbyr det meste av lyd fra store LA system til bakke og inneanlegg, det som trengs av lys til å fulle konsertrigger og erfarne DJs som fyller bussringene.

PERSONELL

Vi leverer personell innenfor forskjellige områder knyttet til arrangement.
Riggepersonell, lyd, lys, bartendere og vektere for å nevne noe.

JULEBALL / SKOLEBALL

Vi kan hjelpe din skole med å lage et juleball du vil huske. Ikke minst la proffe folk gjør arbeidet for deg slik at alt blir 100%.

VEKTERE

Vi leverer personell innenfor forskjellige områder knyttet til arrangement.
Riggepersonell, lyd, lys, bartendere og vektere for å nevne noe.

Back To Top